Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δίχρωμο δαχτυλίδι από σύρμα


Ξέρω...σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με χειμωνιάτικες και δη χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, αλλά ως τότε (έχω λίγο χρόνο ακόμη) ας σας δείξω τι έχω φτιάξει ως τώρα. Είχα καιρό να κατασκευάσω κάτι από σύρμα οπότε σκέφτηκα να μην το αφήσω παραπονεμένο. Έτσι προέκυψε αυτό το δαχτυλίδι. Δίχρωμο, από χοντρό σύρμα με τυλιγμένο πιο λεπτό σύρμα στον κορμό του. Παρεμπιπτόντως ξέρει κανένας κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να έχει ποικιλία σε πολύχρωμα, σκληρά σύρματα? 


6 σχόλια:

  1. ομορφο αλλα δυσκολο μου φαινεται στην κατασκευη του!εγω στον τομεα κοσμημα, δεν τα καταφερα ποτε!φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μπελαλίδικο" ναι...δύσκολο δε θα το έλεγα. Θέλει λίγο υπομονή απλώς! Για σένα φαντάζομαι θα ήταν πανεύκολο!! ;)

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφο το δαχτυλίδι σου και με τέλειο σχέδιο και χρώματα!!! Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω για το μαγαζί αλλά δεν έχω ιδέα μια και δεν μένω εκεί, καλή επιτυχία εύχομαι στο να βρείς κάποιο σύντομα!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Θα τα ψάξω ΟΛΑ, δεν μπορεί...θα βρω αυτό που θέλω!! χεχεχε. Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Τελειο Σοφη το δαχτυλιδι σου , εκει μεσα σναμεσα Δραγουμη και Βενιζελου στους πεζοδρομους εχει χαντρες και μεσα στη στοα Σαουλ στην Ερμου ακριβως διπλα απο το Φωκα μπαινεις στη στοα και εχει 2 χαντραδικα, φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!! Τα ξέρω αυτά τα μαγαζιά, αλλά τελευταία φορά που είχα πάει σε κανα 2, τα χρωματιστά τους σύρματα ήταν πολύ μαλακά...θα ξαναπάω όμως να δω μήπως μου ξεφεύγει κάτι. Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή