Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παιδικό πλεκτο καπελάκι με γείσο



Παιδικό καπελάκι σας έχω για σήμερα, το οποίο είχα σχεδόν έτοιμο εδώ και πόσο καιρό και η...ανεπρόκοπη δεν καθόμουν να ολοκληρώσω. Το συγκεκριμένο καπελάκι το είδα σε περιοδικό και μου άρεσε από την πρώτη στιγμή (μαζί είχε και παιδικό παλτουδάκι, το οποίο όμως δεν μπήκα στη διαδικασία να αρχίσω γιατί μάλλον θα το τελειώσω του χρόνου!). Επόμενος στόχος είναι να το ξαναφτιάξω σε άλλο χρώμα και να το στολίσω με κάτι επίσης πλεκτό.
Το νήμα που χρησιμοποιήθηκε είναι 70% μαλλί και 30% ακρυλικό.

15 σχόλια:

  1. Υπέροχο είναι!!!Γεια στα χέρια σου!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφο!Μπράβο!Το φαντάζομαι σε παιδικό κεφαλάκι..θα είναι μια γλύκα!Σόφη μου αν το φτιάξεις και σε άλλο χρώμα να μας το δείξεις!Φιλιά!
    p.s. χωρίς να ξέρω από πλέξιμο έχω την εντύπωση οτι το κασκόλ δεν είναι τόσο δύσκολο...ενδεχομένως λοιπόν να μπορούσε να συνδυαστεί με κασκολάκι στο αντίστοιχο χρώμα και να γίνει ένα καταπληκτικό και πολύ stylish παιδικό σετάκι!!!
    ❁Anna
    Snapshotjewellery

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι θα σας δείξω και τη νέα version να μου πείτε και τη γνώμη σας. Όντως το κασκόλ είναι από τα πιο εύκολα που μπορεί να πλέξει κανείς, οπότε μου έδωσες καλή ιδέα! ;)

      Διαγραφή
  3. είναι πάρα πολύ όμορφο!!!! να φτιάξεις διάφορα χρώματα, ναι!!! σούπερ θα είναι! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..μου ρεσε πολυ..τα καπελα γενικα τα λατρευω..να σαι καλα ματια μου..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ΄πολύ όμορφο και το γείσο δείνει μια ξεχωριστή πινελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ειναι πολυ ομορφο πανω σε καποιο παιδικο κεφαλακι!!!και ζεστο!!!γιατι επελεξες κ καλης ποιοτητας υλικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας, τις συμβουλές και τις ιδέες που προτείνετε!! Φιλούθκια σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοφία μου είναι υπέροχο το καπελάκι με πολύ ωραίο χρώμα!!!!!Τυχερό το παιδάκι που θα το φορέσει σίγουρα θα εντυπωσιάσει!!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Σοφάκι!!!!Πανέμορφο είναι το σκουφάκι και το χρωματάκι του γλύκα θέλει όμως ενα μικρό στολιδάκι να του κάνεις.Σε φιλώ πολύ και καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νασιούλα μου!!! Είπα σε πρώτη φάση επειδή έχει τον γείσο να μη βάλω στολιδάκι, αλλά το επόμενο που θα κάνω θα το στολίσω σίγουρα!!! Φιλιάκιαααα

      Διαγραφή