Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δαχτυλίδι με μαύρο καουτσούκ και πράσινη χάντρα

View my etsy shop

Δεύτερο δαχτυλίδι από καουτσούκ, στην ίδια φιλοσοφία, αλλά με διαφορετικούς χρωματισμούς και λίγο μικρότερο σε όγκο! Αυτή τη φορά το καουτσούκ είναι μαύρο και δεν κάνει διαφάνεια, ενώ οι χάντρα είναι πρασινωπή. Ήμουν μεταξύ των χαντρών που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα αλλά τελικά επέλεξα την ανοιχτόχρωμη για να φωτίζει. Τέλος η χαντρούλα που κρέμεται είναι σε σχήμα καρδιάς, από τη μία πλευρά μαύρη και από την άλλη ασημί. 



10 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΟΥ SOFI ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ fotolabida μου! Καλό σ/κ να έχεις και εσύ! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Σοφάκι μου!!! Πόσο χαίρομαι που μπορώ και αφήνω σχόλια!!!! Το δαχτυλίδι είναι πολύ πολύ όμορφο!!!! Τελευταία λέξη της μόδας το καουτσουκ!!!! Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι, φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα διαβάσει στο blog ότι ο blogger σου έκανε..τερτίπια! Άντε ευτυχώς μάλλον έστρωσε!! Το καουτσούκ όντως παίζει πολύ τώρα τελευταία! Καλό σ/κ πολλά πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Σοφη μου καλώς σε βρίσκω! Ευχαριστώ για την επίσκεψη!
    Ωραίο το δαχτυλίδι σου, με ιδιαίτερο δεσιμο! Ξέρω ότι το καουτσούκ είναι και πολύ ανετο κι ελαφρύ στο χέρι.
    Μπραβο,καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς βρεθήκαμε Νίκη μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το καουτσούκ είναι όντως πολύ άνετο και τελευταία μόδα! Σε φιλώ και ελπίζω να τα λέμε!

      Διαγραφή
  4. ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!!!ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασιούλι μου σε ευχαριστώ πολύ!! Με τις κόκκινες χάντρες σίγουρα θα ταίριαζαν περισσότερο και με το νύχι!! χεχε..Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή