Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δαχτυλίδι φεγγάρι δίχρωμο (Alpaca and bronze moon ring)


Το δαχτυλίδι φτιάχτηκε μόλις χθες το απόγευμα και επειδή μου άρεσε πολύ παράτησα προς το παρόν τις άλλες αναρτήσεις που είχα σκοπό να κάνω, για να σας παρουσιάσω αυτό! Φτιαγμένο από αλπακά και μπρούτζο, είναι από τις πρώτες προσπάθειες, συγκόλλησης μετάλλων, που τελικά θεωρώ ότι πέτυχε. Και επειδή μόνο το φεγγαράκι μου έπεφτε λίγο, έβαλα και μια γυάλινη χαντρούλα να κρέμεται από γατζάκι...


11 σχόλια:

  1. να το κοριτσι..πολυ ομορφο το στησιμο..ξερεις τι ομορφα γραφει στην εικονα..αν εχεις την διαθεση να το κανεις..παρε πετρες..χρωματισετες αναλογα με την αντιθεση του κοσμηματος..παρε φωτο απο περιοδικα..επανω σε ενα ομορφο πινακα..σε φρουτα επανω..τωρα το δαχτυλιδι ειναι υπεροχο..πολυ ομορφη δουλεια..μπορεις επανω στο μεταλο.να βαλεις χρωμα απο μανο..δηλαδη οζες..δοκιμασμενο..καλη σου μερα..φιλακια πολλα..σου δινω το email μου..marialeyk@yahoo.gr οτι θες πες μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Μαράκι μου για τα καλά σου λόγια! Έχω ζωγραφίσει μέταλλο και θεωρώ ότι το σμάλτο δίνει καλύτερο αποτέλεσμα... Όσο για το ντεκόρ σε άλλα δείχνει ωραίο σε άλλα πιστεύω ότι είναι καλύτερο να φαίνεται μόνο το κόσμημα. Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφάκι τι αριστουργήματα φτιάχνεις παιδί μου!!!! Μπράβο είναι όλα εξαιρετικά!!! Φαντάζομαι τι έχουμε να δούμε στο μέλλον!!!! Καλό βράδυ να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς βρεθήκαμε Κική μου και από δω και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και τα δικά σου όμως όλα φοβερά!! Φιλάκια και καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα μια βόλτα που σου έχω βραβειάκι!!!
    Α!!! Βγάλε παιδί μου τη λεκτική επαλήθευση!!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή την έβγαλες ή αλλού την είδα!!! Γράψε λάθος!!! Χα χα χα!!! Διπλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα..αλλού θα την είδες γιατί την είχα στην αρχή αλλά μετά την έβγαλα πανικόβλητη!!Έρχομαιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε κοριτσάκι με κάνεις και κοκκινίζω (αλλά μ' αρέσει!!). Σε ευχαριστώ και ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί η ενασχόληση με το κόσμημα μ' αρέσει πολύ και νομίζω ότι βρήκα το στοιχείο μου!!

      Διαγραφή