Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καρφίτσα- κλαδί με καλάι και σμάλτο

View my etsy shop

Με μια καρφίτσα μπορεί κάλλιστα να εκμοντερνιστεί ένα παλιό συντηρητικό ρούχο ή να δοθεί φως και χρώμα σε ένα μονόχρωμο, ειδικά όταν η καρφίτσα είναι πολύχρωμη, όπως η παραπάνω. Η καρφίτσα- κλαδί φτιάχτηκε από επάργυρο σύρμα,
 λιωμένο κράμα μετάλλων (καλάι) και στο τέλος βάφτηκε με σμάλτο. Στο ρούχο καρφιτσώνεται με μια καρφίτσα- πινέζα




7 σχόλια:

  1. Υπέροχος ο συνδυασμός των χρωμάτων!! πανέμορφο το αποτέλεσμα!! :) καλό βράδυ!! :) kiss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :D Καλό βράδυ κ σε σένα Leviathan μου! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΠΙΝΕΖΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΛΑΙ ΣΥΡΜΑ ΧΑΛΚΟΥ Η ΧΡΥΣΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΗΜΙ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΙΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη!!! Συγχαρητήρια Σόφη μου! Καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!! Πανέμορφα όλα αυτα που φτιάχνεις! Μπράβο σου! Θα τα λέμε! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοφία μου, πραγματι ειναιπολυ ομορφη η καρφιτσα σου και πολυ πολυ ιδιαιτερη με τα χρωματα και το συνδυσμό χρυσου και ασημι συρματος!
    Μηπως θα μπορουσες να λυσεις την απορια της Νασιας δημοσίως, καθοσον και εγω αναρωτιεμαι αν υπαρχει συρμα για καλαι σε αλλο χρωμα πλην του ασημι??
    Σε ευχαριστω και παλι συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρά μου!! Για το σύρμα από όσο ξέρω δε νομίζω να υπάρχει αλλά δεν το λέω με βεβαιότητα...δεν έχω δει τουλάχιστον. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του!

      Διαγραφή
    2. Το συρμα σου ειναι ασημενιο ή χρυσο? γιατι λογω του φωτσμου φαινεται χρυσο χρωμα! Οσο το ξανακοιταω βεβαια,μαλλον ειναι ασημι, δεδομενου πως ανεφερες οτι ειναι επαργυρο το συρμα! ΠΟλυ ομορφο, αλλαζει αναλογα το φωτισμο! Μπραβο!

      Διαγραφή