Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Βραχιόλι από λάβα (bracelet made of lava)

View my etsy shop

Πολύ πριν ασχοληθώ με την κατασκευή κοσμημάτων, μου είχαν μπει στο μάτι οι πέτρες από λάβα. Το μαύρο είναι ούτως ή άλλως από τα αγαπημένα μου χρώματα, οπότε αυτό ήταν ένας πρόσθετος λόγος να γοητεύομαι από τέτοιου είδους χάντρες (αν και κυκλοφορούν πλέον σε διάφορα χρώματα). Μόλις λοιπόν άρχισα να ασχολούμαι, λογικό ήταν να διαλέξω ηφαιστειακές πέτρες για κάποια κομμάτια. Για το συγκεκριμένο συνδυάστηκαν μαζί με μία καρδιά από φίλντισι, μια χάντρα και μια κορδέλα. Όλα περάστηκαν σε μια ντίζα και με το στρόγγυλο πενσάκι έγιναν τα γυρίσματα, όπου και μπήκαν τα κουμπώματα.


6 σχόλια:

  1. ευχαριστώωωωω!! καλό μήνα κ σε σένα! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ououououou!! καλέ σωστά ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑ δεν είπαμε! άντε να δούμε πως θα πάει ο κουτσοβλέβαρος γιατί ο Γενάρης δε μας τα είπε καλά....! πολύ ωραίο το βραχιολάκι, όπως και όλες οι δημιουργίες σου βεβαίως βεβαίως!! σμουυυτς σβουρηχτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ'αρέσουν πολύ αυτές οι ανταλλαγές ευχών από blog σε blog! Ο Φλεβάρης θα είναι καλύτερος...στο υπόσχομαι εγώ η ξαδερφή! Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΕΥΧΗ *ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ* ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΦΟΡΑΩ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χαίρομαι που είναι του στυλ σου γιατί και το δικό μου θεωρώ ότι δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο... Χαχαχαχα και δε χρειάζεται να επανορθώσεις για κάτι τρελοκομείο μου! Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή