Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Παιδικό- και όχι μόνο!- καλοκαιρινό βραχιολάκι-Handmade white/blue summer bracelet for children and adults



Ο καιρός ανοίγει, μπαίνει η άνοιξη και η σημερινή ανάρτηση είναι λίγο πιο ανάλαφρη. Παιδικό βραχιολάκι, που μπορεί κάλλιστα νομίζω να φορεθεί και από μεγάλο (εγώ πάντως το φοράω), σε άσπρο-μπλε. Στο τελείωμά του για στολιδάκι κρέμεται ένας αστερίας ή ένα δελφίνι, ανάλογα με τα γούστα.


Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σκουλαρίκια δάκρυ από σφυρηλατημένο μπρούτσο- Teardrop hammered brass earrings



Ήρθε λοιπόν η ώρα να δοκιμάσω το καινούριο μου σφυρί σφυρηλάτησης για γραμμές πάνω στο μέταλλο. Και καθώς ήθελα καιρό τώρα σκουλαρίκια δάκρυ είπα να τα συνδυάσω και τα δύο. Τα έφτιαξα από φύλλα μπρούτζου και επειδή δεν τα έκοψα με τη σέγα , τα ένωσα με κρικάκια έτσι και για ομορφιά

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σκουλαρίκια από σύρμα με πέρλες και χάντρες



Πριν από πολύ καιρό είχα πάρει ένα βιβλίο με τεχνικές για σύρμα,το οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν το τιμάω και πολύ! Λίγο όμως η ενασχόληση με το μέταλλο, λίγο το πλέξιμο, λίγο η ανακαίνιση του σπιτιού, που όλα είναι άνω κάτω, είχα ξεχάσει και την ύπαρξή του. Το ανακάλυψα εκ νέου λοιπόν χθες και από εκεί πήρα την ιδέα για αυτά τα σκουλαρίκια. Απλά υλικά όπως επάργυρο σύρμα, χάντρες, μερικά τσακίσματα και γυρίσματα και...έτοιμα!


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Bronze βραχιόλι από τριπλή μεταλλική αλυσίδα

View my etsy shop

Απλή, απλούστατη η σημερινή δημιουργία, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά εντυπωσιακή και δεν υπολείπεται σε τίποτα άλλων πιο ευφάνταστων δημιουργιών! Τρεις σειρές από μπρονζέ αλυσίδα ενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το βραχιολάκι. Αρχικά έλεγα να προσθέσω και καμιά τσαχπινιά, αλλά έπειτα σκέφτηκα ότι εγώ τουλάχιστον θα το φορέσω πιο εύκολα έτσι απλό, λιτό και απέριττο. Οπότε έμεινε χωρίς στολίδι!